Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Αβιος

 

προφίλ-γραφείο-ευρέσεως-εργασίας

Σμυρνής Κωνσταντίνος

 

Ιδιοκτήτης Γραφείου

Ονομάζομαι Σμυρνής Κωνσταντίνος και είμαι απόστρατος α/κος της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχοντας υπηρετήσει σε αυτή τη θέση επί τριάντα χρόνια και κατά συνέπεια αποκτώντας τεράστια εμπειρία, είμαι σε μία ευχάριστη θέση πλέον να ενεργώ για τα στοιχεία των ατόμων προς αναζήτηση εργασίας. Οι εργαζόμενοι το γνωρίζουν αυτό, δεν πράττουν κακόβουλα στο χώρο εργασίας τους και ούτε προβαίνουν σε αδικίες. Απόρροια αυτού, οι πελάτες μου να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Στο χώρο των ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας που ασχολούμαι ως επιτηδευματίας, όντας πολλά χρόνια στο κλάδο, έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία όντας ο διαμεσολαβητής ανάμεσα στον εργοδότη και τον εργαζόμενο. Στόχος του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας ΑΒΙΟΣ η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και ταυτόχρονα των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς για ανεύρεση εργασίας. Αποτελεί επιτυχία και ικανοποίηση για εμάς οι πελάτες μας να μας συστήνουν το γραφείο ευρέσεως εργασίας ΑΒΙΟΣ σε νέους πελάτες, συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

 

Αβιος – Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας

 

Ανήκω πολλά χρόνια στο σύλλογο των ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας Σ.Ι.Γ.Ε.Ε. όντας και ένας από τους πρωτοδρυτές του. Έχω διατελέσει για πολλά χρόνια γενικός γραμματέας του συλλοόγου, αντιπρόεδρος και πλέον είμαι επίτιμος αντιπρόεδρος του συλλόγου αυτού. Η ατομική μου επιχείρηση ονομάζεται
Σμυρνής Κωνσταντίνος με το διακριτικό τίτλο ΑΒΙΟΣ, και έχει αριθμό αδείας 30501 που έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης.

 

 

Το ιδιωτικό γραφείο ευρέσεως εργασίας Άβιος, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά γραφεία από εργοδότες και εργαζομένους, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία και το εξωτερικό. Επειδή παρουσιάζονται συνέχεια νέες ανάγκες για εύρεση έμπιστων αλλά και ικανών ατόμων προς εργασία, εμείς ξεχωρίζουμε στο κλάδο αυτό και οι πελάτες μας μένουν πάντα ικανοποιημένοι με την επιλογή του γραφείου μας. Εμείς σαν γραφείο ευρέσεως εργασίας, σε πρώτο στάδιο αξιολογούμε με μεγάλη προσοχή τους υποψήφιους προς εργασία και κατά δεύτερο στάδιο τους επιλέγουμε θέτοντας αυστηρά κριτήρια έτσι ώστε να δώσουμε αποδοτική και τελική λύση στα προβλήματά σας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε είναι το 210-3837005. Το γραφείο βρίσκεται στην Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, στον 6ο όροφο.

 

Προσωπικό Γραφείου

 

Οι συνεργάτες μου στο γραφείο είναι:

  • Ο κ. Φέρκο Αλέξανδρος, διευθυντής της επιχείρησης, πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης, Κρήτης. Μιλά άψογα Ελληνικά, Αλβανικά και Αγγλικά.
  • Ο κ. Φ. Αρσένης, πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών(πρώην Βιομηχανική σχολή) του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιλά Ελληνικά Αγγλικά και Γερμανικά.
  • Η κα Pepa Deligrozeva, υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης, με μεγάλη εμπειρία και 15ετή περίπου προϋπηρεσία στο γραφείο μας, μιλά άψογα Ελληνικά, Βουλγαρικά και Ρωσικά.

Εγώ προσωπικά ο Σμυρνής Κωνσταντίνος και το έμπειρο προσωπικό του γραφείου μας, σας περιμένουμε από κοντά να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με μεγάλη προθυμία και ευγένεια. Μπορείτε επιπλέον να μας τηλεφωνείτε στα παραπάνω τηλέφωνα όλες τις μέρες της εβδομάδας και ώρες 08.00-22.00. Επιστήμονες, γιατροί, δικηγόροι, άνθρωποι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου αλλά και ο απλός ηλικιωμένος, η γιαγιά, ο παππούς αποτελούν μέλη της λίστας του πελατολογίου μας.

 

Οι Υπηρεσίες που προσφέρουμε

  • Οικιακό Προσωπικό: Οικιακοί Βοηθοί, Νοσοκόμες, Γηροκόμοι, Καθαρίστριες
  • Στελέχωση Επιχειρήσεων: Υπάλληλοι Γραφείου, Γραμματείς, Πωλητές
  • Τουριστικά Επαγγέλματα: Προσωπικό Ξενοδοχείων, Καμαριέρες, Οδηγοί, Κηπουροί,
  • Προσωπικό εστιατορίων: Μάγειροι, Βοηθούς Μάγειρα, Λαντζιέρες, Σερβιτόρες