Προσωπικό Εστιατορίων

Posted by on Apr 4, 2016 in Υπηρεσίες | 0 comments

Προσωπικό Εστιατορίων

 

Προσωπικό Εστιατορίων

 

Σας παρέχουμε έμπειρο και εχέμυθο προσωπικό εστιατορίων όπως σερβιτόρους και σερβιτόρες με τις καλύτερες συστάσεις. Επιπλέον, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε μάγειρες με τους βοηθούς τους και λαντζιέρες. Το προσωπικό αυτό ευθύνεται για την εξυπηρέτηση των πελατών μέσα στο μαγαζί. Πιο συγκεκριμένα, οι μάγειροι και οι βοηθοί μάγειροι ευθύνονται για την προετοιμασία του φαγητού και οι λαντζιέρες έχουν ως κύρια ασχολία τους την καθαριότητα της κουζίνας. Σε ότι έχει να κάνει με τους σερβιτόρους-ες που διαθέτουμε, πέρα από το σέρβις, είναι και οφείλουν να είναι πάντα ευγενικοί-ες, χαμογελαστοί-ες και πολύ σοβαροί-ες στη δουλειά τους. Πρέπει να εξυπηρετούν και να σέβονται τους πελάτες τους και να προσπαθούν το συντομότερο να τους σερβίρουν τα φαγητό που έχουν παραγγείλει ώστε οι τελευταίοι να είναι ευχαριστημένοι. Οι μάγειροι αντίστοιχα, με τη βοήθεια των βοηθών τους είναι τα άτομα εκείνα που αποτελούν τη βάση της κουζίνας και όλα όσα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του φαγητού περνάνε από τα χέρια τους, καθώς από τα υπέροχα γευστικά δημιουργήματά τους οφείλουν οι πελάτες να μείνουν ευχαριστημένοι από το εστιατόριο. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι βοηθοί τους, οι οποίοι απλουστεύουν τη δουλειά των μαγείρων προετοιμάζουν τα πρώτα πιάτα και τις διάφορες σαλάτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα φαγητά να είναι έτοιμα πιο γρήγορα και κατά συνέπεια ο κάθε πελάτης φεύγει ευχαριστημένος και με τις καλύτερες εντυπώσεις από το εστιατόριο.

Τέλος, ένα άλλο αναπόσπαστο κομμάτι καλής λειτουργίας μιας κουζίνας και ενός εστιατορίου γενικότερα είναι και η απασχόληση των λαντζιέρων, οι οποίες αν και δεν φαίνονται στα πρώτα πόστα είναι εξίσου σημαντικές για την καθαριότητα της κουζίνας, το πλήσιμο όλων των πιάτων, τα ποτήρια και όλα τα λοιπά σκεύη του εστιατορίου. Άλλες εξίσου σημαντικές δουλειές που κάνουν, είναι να πλύνουν καλά τις σαλάτες και τα λαχανικά και να καθαρίζουν πατάτες.

 

Προσωπικό Εστιατορίων από το Γραφείο ΑΒΙΟΣ

 

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας σας εγγυάται ότι όλο το προσωπικό αυτό είναι εμπειρότατο καθώς κάθε χρόνο και κυρίως την καλοκαιρινή σεζόν συνεργάζονται μαζί μας και για πολλά χρόνια, είναι πολύ συνεπείς στη δουλειά τους και έχουμε τις καλύτερες συστάσεις για αυτούς.