Οικιακοί Βοηθοί

Οικιακοί Βοηθοί

Οι Οικιακοί Βοηθοί αποτελούν μία από τις πιο βασικές κατηγορίες εργαζομένων που διαθέτει το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας. Είναι άτομα με υπεθυνότητα και εχεμύθεια, ικανά να διαχειριστούν όλες τις εργασίες και τις αρμοδιότητες που θα τους αναθέσετε. Επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από το προσωπικό μας και δίδεται μεγάλη προσοχή στο χαρακτήρα τους αλλά και στην προϋπηρεσία τους, ώστε να μείνει ο εκάστοτε εργοδότης απόλυτα ικανοποιημένος. Η συχνή επαφή αυτών των ατόμων με τις δουλειές που χρειάζεται να επιτευχθούν σε ένα σπίτι, τα καθιστά απόλυτα ικανά να ασχοληθούν και να φέρουν εις πέρας οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες μπορεί να αντιμετωπίσουν. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι καθαρίζουν ολόκληρο το σπίτι στο εσωτερικό του, όπως επίσης μπορούν να φροντίσουν και τον εξωτερικό χώρο. Μεριμνούν για τα απαραίτητα ψώνια π.χ. σε διάφορα σούπερ μάρκετ ή σε λαϊκές αγορές για φρούτα και λαχανικά κ.λπ. Επιπλέον, βάζουν πλυντήριο, καθαρίζουν και σιδερώνουν τα ρούχα όλων των ενοίκων του σπιτιού. Σε συννενόηση με τον εργοδότη, μπορούν να επιληφθούν και του μαγειρέματος.

Οι Οικιακοί Bοηθοί που έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια, είναι τα άτομα που διαθέτουν εχεμύθεια αλλά και εμπειρία στο χώρο αυτό και εμείς σας εγγυόμαστε την επιτυχή συνεργασία μαζί τους,ενώ βρισκόμαστε σε στενή και συνεχή επαφή με αυτούς κατά τη περίοδο εργασίας.

Η συχνή επαφή που κρατάμε τόσο με τους εργοδότες όσο και με τους εργαζόμενους βοηθούν στην αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος ώστε να υπάρξει μία ομαλή έκβαση στη συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Έτσι ο πελάτης – εργοδότης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την εξυπηρέτηση αλλά και ο εργαζόμενος νιώθει οικεία και εργάζεται ευχαριστημένος στο περιβάλλον του. Η καλή σχέση που απολαμβάνουν και οι δύο πλευρές αποτελεί για εμάς ώθηση να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών για άτομα ικανά να εργαστούν σαν οικιακοί βοηθοί.

Οικοιακοί Βοηθοί του Γραφείου ΑΒΙΟΣ

Οικιακοί βοηθοί με προυπηρεσία, υπευθυνότητα και εχεμύθεια ικανοί να εργαστούν σε οποιοδήποτε σπίτι για την κάλυψη όλων των αναγκών. Φιλότιμα και εργατικά, θα σας ικανοποιήσουν με τις ικανότητες τους και με την προθυμότητα τους.