Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος

 Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος

Σμυρνής Κωνσταντίνος: Ιδιοκτήτης στο Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Άβιος έχει αριθμό αδείας 30501, ο οποίος έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Είμαι πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (Π.Σ.Ι.Γ.Ε.Ε.), έχω διατελέσει αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας του ίδιου συλλόγου. Απόστρατος Α/κος με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ.

Επιπροσθέτως, είμαι ο Α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας και επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων.

Είμαι πολλά χρόνια ιδιοκτήτης στο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος και σε συνδυασμό με το προηγούμενο επάγγελμά μου έχω την εμπειρία να ελέγχω το ιστορικό των εργαζομένων που προσέρχονται στο γραφείο για εύρεση εργασίας και πράττω ανάλογα για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και την κατάλληλη εύρεση εργασίας για τους εργαζομένους μας.

Ως επιτηδευματίας, στην εύρεση εργασίας, διαμεσολαβώ ανάμεσα στους εργοδότες και τους εργαζομένους. Λαμβάνοντας υπόψη και την προϋπηρεσία στην ΕΛ.ΑΣ,

οι εργοδότες νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ο ίδιος χειρίζομαι όλα τα αρχεία και το ιστορικό των εργαζομένων αλλά και οι υποψήφιοι προς εργασία, δε προβαίνουν ποτέ σε αρνητικές και λανθασμένες πράξεις. Έτσι, ο κάθε πελάτης συστήνει το γραφείο σε άλλους νέους πελάτες (συγγενείς, φίλους κλπ.)

γνωρίζοντας ότι το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος και ποιο συγκεκριμένα ο κύριος  Σμυρνής Κωνσταντίνος έχει επίσης έμπιστο, έμπειρο και μορφωμένο προσωπικό.

Επιπροσθέτως, ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιστορικού Πανελληνίου συλλόγου των Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας, είμαι ο άνθρωπος με τους περισσότερους υποστηρικτές στις εκλογές των διοικητικών συμβουλίων και πολύ αγαπητός στους συναδέλφους μου.

Video ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Υπηρετώντας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και στοχεύοντας στη καλύτερη ποιότητα ζωής του, τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Άβιος ξεχωρίζει για τις πρώτης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει.

Με συνέπεια και σοβαρότητα ικανοποιούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, αφουγκραζόμαστε τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης, μέσα στα δεδομένα της δύσκολης περιόδου που διανύει ο τόπος μας και απαντούμε πάντα με ειλικρίνεια. Με προσοχή και αυστηρότητα αξιολογούμε και επιλέγουμε τους υποψήφιους προς εργασία στο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος, Σμυρνής Κωνσταντίνος

Έμβλημά μας τα 4Α :

  • Αμεσότητα στην εξυπηρέτηση
  • Ασφάλεια στη επιλογή των υποψηφίων προς εργασία
  • Ακεραιότητα: με ειλικρίνεια και τιμιότητα απαντάμε στα θέματά σας.
  • Ανθρωπιά

Τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Άβιος βρίσκονται στην οδό Χαλκοκονδύλη 9 & Πατησίων στον 6ο όροφο στο κέντρο της Αθήνας και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00-17:00 και το Σάββατο από 10:00-14:00. Το τηλεφωνικό μας κέντρο, όπου μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά, ακόμα και τη Κυριακή είναι:  210-3837005 από 9:00-21:00.

  • Ένας από τους υπέροχους συνεργάτες που απαρτίζουν το γραφείο μας είναι η κ. Ντελιγκρόζεβα Πέπα, η οποία εργάζεται στο γραφείο μας πάνω από δέκα χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία. Μιλάει Βουλγάρικα, Ρώσικα και Ελληνικά.

Επιπρόσθετα τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Άβιος διοργανώνουν συνεδρίες με συνεργάτη κοινωνιολόγο, καθώς και ενημερωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Ιατρό, ειδική παθολόγο κα Χριστίνα Παπαλάμπρου.

Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Άβιος ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

Οικιακοί βοηθοί-Γηροκόμοι-Νοσοκόμες-Φροντίδα παιδιών-Καθαρίστριες-κτλ.