Γηροκόμος

Posted by on Apr 4, 2016 in Υπηρεσίες | 0 comments

Γηροκόμος

 

Γηροκόμος

 

Οι Γηροκόμοι που παρέχει το Γραφείο Εργασίας είναι υπεύθυνοι για να φροντίσουν οποιοδήποτε άτομο χρήζει βοηθείας. Η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια από το προσωπικό μας για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες τους. Συγκεκριμένα, η φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων είναι η κύρια ασχολία τους. Είναι ικανοί να εξυπηρετήσουν τους τελευταίους, ανάλογα με τις ανάγκες τους, είτε μένουν μόνοι τους στο σπίτι, είτε με κάποιο στενό συγγενικό τους πρόσωπο. Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπου υπάρχουν κινητικά ή άλλα προβλήματα, οι Γηροκόμοι είναι απόλυτα ικανοί να τα αντιμετωπίσουν. Αναλυτικότερα, φροντίζουν για την αλλαγή των ρούχων, τη μεταφορά από τον ένα χώρο στον άλλο ή και στο μπάνιο, στο πλύσιμο και προσφέρουν τη στοργική τους συντροφιά. Επιπλέον, κατόπιν συνεννοήσεως με τον εργοδότη, αναλαμβάνουν και τις υποχρεώσεις του σπιτιού όπως την καθαριότητα, το πλυντήριο καθώς και τα διάφορα ψώνια που πρέπει να γίνουν, χωρίς όμως να παραμελούν το άτομο που έχουν υπό την φροντίδα τους. Ο κύριος στόχος τους είναι να ικανοποιηθεί πλήρως το άτομο που χρειάζεται τη βοήθειά τους. Είτε αυτό λέγεται φαγητό ή οποιαδήποτε άλλη βασική ανάγκη, είτε μία βόλτα στην περίπτωση που οι συνθήκες του ασθενούς το επιτρέπουν. Οι Γηροκόμοι θα σας ικανοποιήσουν πλήρως με την ευγένεια και την ειλικρίνεια τους και θα σας παρέχουν σιγουριά για το άτομο που εργάζεται για εσάς.

Οι Γηροκόμοι θα σας ικανοποιήσουν με την ευαισθησία που δείχνουν για την Τρίτη ηλικία και θα σας εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη της επιλογής σας. Όντας ικανοί και προετοιμασμένοι και έχοντας την απαιτούμενη προϋπηρεσία, θα προσέξουν τον ηλικιωμένο,-η με τρυφερότητα και προσοχή όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Όντας σε συνεχή επικοινωνία και με τον εργοδότη αλλά και με τον εργαζόμενο, εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της επαγγελματικής σχέσης για την αποφυγή οποιασδήποτε προστριβής μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.

 

Γηροκόμος του Γραφείου ΑΒΙΟΣ

 

Οι Γηροκόμοι προσέχουν τα ηλικιωμένα άτομα με τη δέουσα προσοχή, φροντίζοντας τις όποιες ανάγκες τους για να νιώσουν σιγουριά και ασφάλεια. Είναι υπεύθυνα για όλες τις δουλειές που αφορούν τόσο το σπίτι όσο και τον ασθενή και τα βγάζουν εις πέρας επάξια χάρη στην προϋπηρεσία και την προσωπικότητά τους.